Hem / HF Mitt söker medarbetare

HF Mitt söker medarbetare

Vill du bli en av oss?

Är du en idrottsintresserad person som gillar att arbeta med människor? Gillar du att knyta nya kontakter inom kommun, näringsliv och idrottsföreningar? Nyligen bildade Handbollförbundet Mitt avancerar och siktar nu mot nya mål där Du blir en nyckelspelare.

Handbollförbundet Mitt söker en driven och engagerad kontorschef som i sin roll kombinerar arbetsledning av kontorets personal samt att operativt utveckla Handbollförbundet Mitt i linje med Svenska Handbollförbundets strategi 2025.

Handbollförbundet Mitt bildades i april 2021 som resultat av ett stort regionaliseringsarbete inom Svensk Handboll. Handbollförbundet Mitt geografiska område sträcker sig från Hudiksvall i norr till Västervik i söder, Malung i väst till Enköping i öst. Handbollförbundet Mitt består i dagsläget av 79st föreningar som har verksamhet inom allt från barn/ungdom till elit.

I rollen som kontorschef kommer du inneha varierande arbetsuppgifter från förbunds- och föreningsutveckling, arbetsledning till dagliga operativa uppgifter. Vid behov även utföra andra uppgifter.

För att passa för denna roll tror vi att du besitter några av följande kompetenser:

  • Projektledning
  • Budgetansvar

Erfarenheter som vi önskar att du har:

  • Erfarenhet från lagidrott (handboll är meriterande)
  • Arbete med utvecklingsfrågor, både för verksamhet och personal

Tjänsten är heltid 100%, tills vidare med 6 månaders provanställning, varierad arbetstid förekommer under året.

Tjänsten är placerad i Eskilstuna, dock kan flexibel arbetsort tillämpas enligt överenskommelse. Resor i tjänsten förekommer varför B-körkort är nödvändigt.

Handbollförbundet Mitt är anslutna till Arbetsgivaralliansen och har kollektivavtal med Unionen, Ledarna och Akavia

Låter det intressant? Tveka inte att söka detta spännande och utvecklande arbete! Intervjuer sker löpande fram till sista ansökningsdag.

För mer information kontakta:

Patric Johansson (Vice Ordförande), 072-252 15 15
Daniel Skipper (Ledamot styrelsen), 073-958 42 20

Ansökan skickas till This is a mailto link senast måndag 28 februari 2022.