Hem / Seminarium - Örebro

Seminarium - Örebro

Hur kan föreningar möjliggöra och skapa trygghet och inkludering för barn och ungdomar i föreningslivet? Föreläsning tillsammans med ÖSK Handboll Herr i Örebro om en ny metod för hur er förening kan arbeta med detta.

Inspirationsseminarium

Vi sprider kunskap genom att anordna inspirationsseminarier i nära samverkan med civilsamhällets organisationer för att undanröja hinder för ökad mångfald och bidra till att förändra interna kulturer och göra föreningarna mer inkluderande. Syftet med inspirationsseminarierna är i första hand att bidra till att föreningarna kan lära av varandra, stärka sin kompetensutveckling och inspireras för nya arbetssätt.

Seminarium 1 - Trygghet och inkludering för barn och ungdomar i föreningslivet
Hur kan föreningar möjliggöra och skapa trygghet och inkludering för barn och ungdomar i föreningslivet?  Vi bjuder nu in till ett inspirationsseminarium tillsammans med ÖSK Handboll Herr i Örebro om en ny metod för hur er förening kan arbeta med detta. Genom att dela erfarenheter vill vi medverka till att vi tillsammans stärker vår kunskap om hur vi kan utveckla intern mångfald i våra verksamheter.

  • Datum: 17 maj 2022
  • Tid: 14.00 – 16.00
  • Plats: digitalt via zoom. 
  • Kostnad: Gratis
  • Anmälan: Anmäl er här. Anmäl dig senast den 11 maj, 2022.

Länk till konferensen skickas ut senast dagen innan.