Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Uttagna spelare till sommarens riksläger

Uttagningarna till Svenska Handbollförbundets riksläger är klara. Här hittar du lista på uttagna spelare, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information om våra riksläger.

Nu är uttagningarna till riksläger 2 för spelare födda 2007 samt riksläger 4 för spelare födda 2006 klara. Rikslägret genomförs för respektive årskull den 15–18 juni, i Nyköping.

Här hittar du lista över uttagna spelare Pdf, 276.8 kB.

Till dig som blivit uttagenDu kan anmäla dig redan idag. Senast den 19 maj behöver vi ha fått din anmälan. Observera att det är du som spelare som är ansvarig för att din anmälan kommer in till oss i tid.

Om du behöver lämna återbud ska du meddela det till Kalle.Andersson@handboll.rf.se och respektive förbundskapten.

Förväntningar på dig som ska delta på riksläger:
• Att du är med för att du vill lära dig.
• Att du är med för att göra ditt bästa.
• Att du är väl förberedd.
• Att du är skadefri

Information till dig som är uttagen
Här hittar du som spelare mer information om lägret, så som packlista och program med mera Länk till annan webbplats..

För den spelare som har medföljande familj till Nyköping finns följande turistinformation från Nyköpingsguiden Länk till annan webbplats..

Vi är även mycket positivt inställda till att tränare eller ledare kommer till Nyköping för att ta del av träningar med Svenska Handbollförbundets spelarutbildning. Vi vill gärna sprida våra intentioner med spelarutbildningen till föreningar och ledare för att kunna nå en bättre samverkan och positiv utveckling för individerna.


Till dig som inte blivit uttagen

Ge inte upp!

Om du drömmer om att någon gång få spela i landslaget men inte har blivit uttagen till riksälger den här gången - ge inte upp! Kämpa på med din träning! Alla spelare utvecklas olika och i olika takt och många spelare som aldrig kallats till riksläger kommer in i vår landslagsverksamhet vid senare tillfällen.


Om Svenska Handbollförbundets riksläger

Svenska Handbollförbundets (SHF) riksläger ingår som ett led i SHF:s spelarutbildning mot ungdomslandslagen. Lägren arrangeras årligen under fyra dagar i mars/april och i juni/augusti. Cirka 180 spelare deltar vid varje läger. Spelarna fyller 16 år det år de blir uttagna till sitt första riksläger. Totalt genomförs fyra riksläger per åldersklass. Här kan du läsa mer om våra riksläger.

Publicerad: 2023-05-11

Senast uppdaterad: 2023-05-11

Författare: Kalle Andersson

Intressant? Dela gärna!